AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 26)

Vervolg:

1986. Iets later in het jaar wordt het programma nog een keer uitgezonden, nu op de BRT. Inmiddels heb ik nog wat andere liedjes naar Peter Blanker gestuurd. Warm houden. Een liedje “Elke Morgen” vindt hij leuk en hij neemt een eigen versie op. Ik vind zijn uitvoering helemaal niks maar, wederom, niet zeuren in zo’n verhaal. Ik koop wat instrumenten erbij. Een Ovation Akoetsische gitaar, een Yamaha synthesizer en een programmeerbare Roland drumcomputer. Even blijven volhouden, straks ben ik een bekende zanger-liedjesschrijver.

Elke morgen eigen versie: Elke morgen.mp3

Elke morgen Peter Balker versie: elke morgen Blanker.mp3

Ik maak nog wat liedjes. Stuur de cassettes weer op, maar er treed weer radiostilte op. Ik hoor niks meer en besef dat ik beter geen ambities meer in deze richting kan hebben omdat het niet lukt. Ik ben niet goed genoeg of heb geen geluk genoeg of doe niet genoeg mijn best om er te komen. OK. Op de plaats rust.

Zoals al eerder gebeurde. Ik verruil mijn muzikale ambities voor die van de film. Met drie vrienden ga ik me werpen op het maken van videofilms. Het zelf muziek maken komt voorlopig in dienst van de films te staan. Daarover volgende week meer.

Peter Tetteroo

Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 23)
Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (DEEL 24)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 31)
Lees ook:PETER TETTEROO LIEDJES MP3′s
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (deel 15)

3 reacties op “AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 26)

 1. willem steekelenburg

  Leuk!

    /   Beantwoorden  / 
 2. willem steekelenburg

  leuk

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Hoi Willem,
  Heb je onze (john en ik)BeatleCD al gehoord?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.