Categorie: "MP3′s Peter Tetteroo"

CD EINDELIJK BEVRIJD IN HET KORT-PETER TETTEROO (MP3)

In 2004 maakte ik de CD "Eindelijk Bevrijd". 8 liedjes in het Nederlands.

Ellemijn, Zondagochtend/Gat in de dag, Ik hou van jou, Eindelijk bevrijd, 2.48u., In je droom, Zoon van de natuur, Ik heb mijn hart verloren aan het platteland.

Van eigen hand, soms een bewerkte cover, alleen maar meestal met hulp van: Wilco Lubbers, John Swildens, Kees Verhaar, Caroline van Eijk en Eva Tetteroo. (koor, gitaar, toetsen).

Eigen produktie, eigen beheer (©2004 gazonprodukties).

Luister naar een ongeveer 4 minuten durende samenvatting van de hele CD.

"CD eindelijk bevrijd in het kort.mp3".

Als je de hele CD wilt kopen (10 euro) laat je het even weten via [email protected]

Peter Tetteroo

VERONICA-ESSTV (MP3)

Met z’n vijfen rond de keukentafel bij Kees. Gewoon zingen en veel lachen en de cassettedeck loopt mee.

Hier een van onze alltimeclassics : Veronica.wav

Cornelis Vreeswijk (in Stockholm zag ik dat er een straat naar hem vernoemd is, moeten ze hier ook doen) schreef het.

Mail jouw zelfgemaakte mp3 ook naar [email protected] en zie je lied geplaatst op deze blog.

PETER TETTEROO LIEDJES MP3′s

Weet je wat, dacht ik zo ineens. Ik ga al mijn eigen produkties bij elkaar zetten en geef mezelf een categorie en noem die mp3′s Peter Tetteroo. Je vindt de categorieen aan de rechterkant. Ik zet hier alle liedjes bij elkaar die al eerder op deze blog verschenen. Als je wilt mag je ze beoordelen.

Alles wat ik hierna nog ergens vind of nieuw maak en vervolgens op de weblog zet komt daar dan weer vanzelf bij in aparte berichten.

De liedjes, Gat in de dag.wma , Hart verloren.wma , Zoon van de natuur.wma , In je droom.wma , Ellemijn.wma , Ik hou van jou 2.MP3 , Eindelijk bevrijd (reprise).wma , Echt waar.wma , 2.48u..wma , Kermis.wma , Elke morgen.mp3 , Ik ben vrij.MP3 , Noordzeestrand.MP3 , 1627-Marjolein 4.mp3 .

Veel , zie ik nu. Sommige liedjes stammen al van Way Back en anderen zijn weer net nieuw. Van de bovenstaande serie is Vandaag of morgen de eerste, zal 1982 geweest zijn en Marjolien de laatste met mijn dochter Eva die het koor zingt, 20 augustus 2006. Zitten toch mooi 24 jaar tussen, dat kun je wel aan de foto’s zien.