AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 31)

Vervolg:

Ik bel Basart weer eens op. Ik weet nu niet meer waarom, maar ik kan langskomen op een woensdagmiddag. Ik laat het bandje met het nummer "Noordzeestrand" horen aan de A&R manager. Hij luistert aandachtig en geeft te kennen er wel wat in te zien. Mag hij het bandje even houden, dan laat hij snel wat van zich horen.

Na een week bel ik op en ja hoor. Hij is nog steeds enthousiast. Het zou iets zijn voor Gerard Cox zegt hij. Gerard Cox? Ik snap het. Tis weer voorbij die mooie zomer was een grote hit voor Cox en deze A&R manager telde 1 en 1 op en dacht zo bij 2 te komen. Ik vond het best. Hongerend naar een hit.

Na een paar weken niks gehoord te hebben, belde ik maar eens met het management van Cox zelf. Nou daar hadden ze helemaal niks gehoord en wisten helemaal van niks. Dag meneer.

De A&R manager maar weer eens gebeld. Nou het werd toch niks op korte termijn dacht hij. Even in de koelkast en hij zou wel weer contact opnemen. Nooit meer iets van gehoord. Nog steeds denk ik dat hier een potentiële zomerhit de das is omgedaan. Maar OK. Op de plaats rust terug en weer aan het gewone werk.

Peter Tetteroo

Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 12)
Lees ook:AL DIE JAREN …MUZIEK (deel 13)
Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 9)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 32)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 26)

Eén reactie op “AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 31)

 1. Leo Schilte

  Hallo Peter,

  Al “googlend” vond ik bij toeval een fotootje van de sixtiesband waar ik zelf in speel, nl. Don’t Look Back, op jouw http://muziekstudio.blog.nl. Er was een (niet werkende) link naar een Abbey Road-medley die we ooit hebben gespeeld.

  Leuk om te zien dat dat toch nog ergens is opgepikt.
  Al is het wel een paar jaar na 2006, toch bedankt voor het vermelden!

  Groet,

  Leo Schilte
  (drummer Don’t Look Back)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.