PETER TETTEROO LIEDJES MP3′s

Weet je wat, dacht ik zo ineens. Ik ga al mijn eigen produkties bij elkaar zetten en geef mezelf een categorie en noem die mp3′s Peter Tetteroo. Je vindt de categorieen aan de rechterkant. Ik zet hier alle liedjes bij elkaar die al eerder op deze blog verschenen. Als je wilt mag je ze beoordelen.

Alles wat ik hierna nog ergens vind of nieuw maak en vervolgens op de weblog zet komt daar dan weer vanzelf bij in aparte berichten.

De liedjes, Gat in de dag.wma , Hart verloren.wma , Zoon van de natuur.wma , In je droom.wma , Ellemijn.wma , Ik hou van jou 2.MP3 , Eindelijk bevrijd (reprise).wma , Echt waar.wma , 2.48u..wma , Kermis.wma , Elke morgen.mp3 , Ik ben vrij.MP3 , Noordzeestrand.MP3 , 1627-Marjolein 4.mp3 .

Veel , zie ik nu. Sommige liedjes stammen al van Way Back en anderen zijn weer net nieuw. Van de bovenstaande serie is Vandaag of morgen de eerste, zal 1982 geweest zijn en Marjolien de laatste met mijn dochter Eva die het koor zingt, 20 augustus 2006. Zitten toch mooi 24 jaar tussen, dat kun je wel aan de foto’s zien.

Lees ook:CD EINDELIJK BEVRIJD IN HET KORT-PETER TETTEROO (MP3)
Lees ook:DE LIEDJES VAN WEEK 20 OP RIJ (MP3′s)
Lees ook:MP3′s WEEK 41
Lees ook:EINDELIJK BEVRIJD-PETER TETTEROO (MP3)
Lees ook:KERMIS-TETTEROO/SWILDENS (MP3)

5 reacties op “PETER TETTEROO LIEDJES MP3′s

 1. chong

  Gat In De Dag heeft mijn voorkeur van de lijst met werken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. chong

  Tot mijn verbazing hoor ik een stukje melodie in het liedje Ellemijn wat gekopieerd lijkt te zijn uit een (nog ongebruikt) liedje van mij!

  Vreemd. :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Zo zie je maar. McCartney jatte de melodie van Yesterday. Madonna jatte een stukje van een of andere Belg. My sweet lord van Harisson blijkt helemaal gejat te zijn van een ander nummer en ik cover een nummer van Robert Wyatt dat heet Oh Caroline en daar lijkt een stukje melodie van jou in te zitten. Toeval? In iedere geval is het gelukkig hier duidelijk dat ik het niet van jou kan hebben omdat zoals je zegt, het nog niet gebruikt is. Je maakt me wel benieuwd. Laat een horen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. chong

  Tetteroo,

  Als het ooit eens opgenomen wordt, laat ik het horen. :)
  In september komt het eerste (een ander) liedje jouw kant op.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Anton Bohnen

  Ik zou deze nog wel eens willen horen:

  Tinus Plotseling:
  “Trip Trap Door De Tulpjes / Quinn De Eskimo” (7″, Havoc SH 149, 1968)
  En rara wie is nou ‘Tinus Plotseling’?

  Anton / Aruba

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.