Categorie: "Beatlecovers"

JUSTUSMUSIC SAYS “HEY” (MP3)

Instrumentale muziek voor bij een nog te maken Nederlandse James Bond film. Wie bedenkt de titel, de naam van de held en de plot en wie herkent het beatlesnummer hierin?

Maar alvast de muziek "Hey" : Hey.wma

en de nooit overtroffen eerste bond girl. (wie is zij?)

ECHT WAAR-WATERLANDER/GAZON (MP3)

Beatles blijven altijd in het nieuws. Een nieuwe film over Lennon (vs America), de echtscheidingsverhalen van McCartney (waar "muziekstudio verder niet in geinteresseerd is), op Lowlands een middag Beatlecovers door Nederlandse bands en de op uitkomen staande (begin september) nieuwe CD met Nederlands talige Beatleliedjes van Waterlander en Gazon.

Van die CD alvast het nummer : 1429-Echt waar.mp3

ZEUN VAN DE NATUUR-BOER DIJKSTRA

Boer Dijkstra is weer terug van zijn rondreis door Engeland. Hij bezocht ondermeer zijn broer Kees in Liverpool (ooit het boer’nbedrijf verlat’n voor het werk’n in een "Horecagelegenheid" (zak maar zegg’n) op de befaamde Reeperbahn te Hamburg en zodoende later in Liverpool verzeild en kort aan lager wal geraakt. Kees liet zijn broer weer op zijn beurt de Cavern zien waar hij in de sixties John Lenn’n van zijn natjes en rokertjes voorzag. Het gaat goed met onze Kees, hij is weer netjes, liet Dijkstra desgevraagd weten. Het inspireerde hem tot het zingen van een Beatleliedje.

Luuster naar : Zeun van de natuur.MP3 (in oud Winterswijksdialect)

Mail jouw zelfgemaakte Beatlecover in mp3 formaat ook naar [email protected] en zie je lied geplaatst op deze blog.

BEATLES COVERS VAN FARID EN JAMAL RISLANI (MP3′s/beatlemania)

Farid Rislani maakte enkele covers van nummers van de Beatles.

Let it be zingt hij in zijn eentje, a-capella. Waterlander en Gazon maakte een Nederlandstalige versie van "I Will". Bij hun werd het "Echt waar". (binnenkort op deze blog). Farid hoorde deze "Echt waar" en maakte er zijn bewerking van, in het Engels. Zo werd "I Will" via "Echt waar", "Realy True". Met zijn broer Jamal coverde hij "All my loving". In de bewerking van een van de mooiste beatlesongs "Here there and everywhere" speelt Rubato. Nou die kan er ook wel wat van.

Luister naar:

All my lovin.mp3 , Let it be.mp3 , Really true.mp3, Here there and everywhere.mp3 .

Nog meer van Farid: Eternity.mp3, The way the ballad goes.mp3, Live my live.mp3 (a.s. maandag een nieuwe song).

Laat via "reacties" hieronder, eens weten wat jij van deze liedjes vindt. Wij zijn benieuwd.

Maak ook een cover van een Beatlesong en mail het naar Muziekstudio.