KERMIS-TETTEROO/SWILDENS (MP3)

De kermis is weer in het dorp. Mijn kinderen (14 en 16) gaan vast weer. Herinneringen aan vroeger. Kermis in mijn dorp. Op het Raadhuisplein. Vooral de botsautootjes waren in trek. Als je echt een bink was mocht je helpen met het opzetten van de bostautobaan. Dan kreeg je zo’n sleuteltje en kon je rijden wanneer je maar wilde. Voor mij een brug te ver. Dus guldens sparen en rijden maar. Niet botsen, maar juist achteloos overal omheen sturen. Bij mijn laatste kermisbezoek draaiden ze de hele avond "Teach your children" van Crosby, Stills Nash and Young. Nooit meer uit mijn hoofd geraakt. Nog steeds een van mijn all time favoriete nummers.

Beluister mijn "Kermis" (een bewerking van Scarborough Fair van Paul Simon)

Peter Tetteroo (tekst)

Kermis.wma

Ga jij nog wel eens ?

Lees ook:DE 10 MOOISTE LIEDJES (lijstjes)
Lees ook:10 BESTE ALBUMS OOIT
Lees ook:NEIL YOUNG EN DE REST TEGEN BUSH
Lees ook:NEIL YOUNG IS TEGEN BUSH
Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.