AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 30)

Vervolg:

Het filmen komt weer in een rustig vaarwater. Nee wat zeg ik. We stoppen er mee. Het strand op het monteren. Ik pak mij gitaar weer en schrijf een paar liedjes. De frequentie, de ambitie, en de productiviteit neemt drastisch af. Ik richt me voor het eerst in mijn leven op mijnmaatschappelijke carrière. (slik). Het heeft ook te maken met de geboorte van mijn kinderen. Er is simpelweg niet veel ruimte over in huis. De muziekkamer wordt babykamer. Ook kan ik niet meer ongestoord zoveel herrie maken. De kinderen slapen.

Ik maak voorlopig een laatste liedje af dat ik al een tijdje in mijn hoofd heb. Het is een bewerking van Kokomo van de Beach Boys. Niet dat ik zo weg ben van het nummer op zich, maar ik denk dat ik een enorme zomerhit kan gaan scoren met mijn Nederlandstalige bewerking van dit

nummer. Kokomo wordt Noordzeestrand.

Ik neem het op met John, Kees en Caroline en vraag een oud leerling, die ik zelf nog aan de saxofoon heb geholpen, om een saxofoonsolo in te komen spelen. Als alles klaar is ga ik sinds lange tijd weer eens de boer op met dit liedje op cassette.

Luister : noodzeestrand.wma

Peter Tetteroo

Lees ook:NOORDZEESTRAND-BRANDEND ZAND (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (deel 15)
Lees ook:KERMIS-TETTEROO/SWILDENS (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK…(DEEL 25)
Lees ook:BEACH BOYS WEER SAMEN. BEACH BOYS COVERS (MP3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.