WEER AFZEGGING CONCERT ROLLING STONES

De Spaanse fans in Valladolid hebben pech. Geen Stones voor hen.

Het blijft tobben met de oude Stones. Nadat Richards zich overschatte toen hij als een jonge god boompje wilde klimmen en er net zo hard weer uit viel en nadat bleek dat Ron Wood toch niet meer die dappere drinker was van weleer en zijn roes wekenlang in een afkickkliniek uitsliep is nu de beurt aan Mick Jagger zelf. Hij is ziek, zijn keel doet zeer. Ach. Vandaar natuurlijk ook die onzin van zangles nemen van verleden week.

De volgende zal dan Charlie Watts moeten zijn. Maar voor die in een boom klimt ? Nog nooit een noot gezongen ook. Maar hij ziet er wel uit of hij ook wel een stevige borrel drinkt. Dus…

Lees ook:MICK JAGGER WIL OP ZANGLES
Lees ook:MARIANNE FAITHFULL EN DE ROLLING STONES
Lees ook:ROLLING STONES KOMEN ERAAN
Lees ook:STONES IN CHINA
Lees ook:ROLLING STONES TWEEDE CONCERT GAAT NIET DOOR

2 reacties op “WEER AFZEGGING CONCERT ROLLING STONES

  1. jerry.

    Hierbij zou ik meer respect tonen voor de Rolling stones. Ze hebben duizenden concerten gegeven. altijd met veel plezier naar de fans toe.Het waren schiterende concerten.Toon respect.Zij verdienen het.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Ik respecteer de Stones zeer. Heb meerdere platen/cd’s van ze. Heb concerten van gezien. Heb zelfs een nummertje van ze gecoverd (Ik ben vrij, zoek het maar op op deze blog). Maar… ze maken zich wel belachelijk door met al hun kwalen nog als jonge goden te willen overkomen. Hebben ze niet nodig, moeten ze ook niet doen. Vind ik. Zo dan ga ik nu Beggars Banquet weer eens opzetten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.