MARIANNE FAITHFULL EN DE ROLLING STONES

Marianne Faithfull geeft in het najaar vier concerten. De 60-jarige Britse zangeres geeft op 16, 17 en 18 oktober optredens in Den Haag, Eindhoven en Maastricht en op 1 december zingt ze in Groningen.

Als tiener scoorde Marianne Faithfull een hit met As Tears Go By, geschreven door haar oude liefde Mick Jagger. Kijken of zij beter in conditie is dan haar oude vermoeide idolen die uit bomen vallen. Last van haar stem zoals Jagger nu, heeft Faithfull al sinds het begin van haar zangcarriere. Het is juist haar handelsmerk. Hees en rauw. Als ze nu ook maar niet op zangles gaat, samen met Mick.

Lees ook:MICK JAGGER WIL OP ZANGLES
Lees ook:ROLLING STONES TWEEDE CONCERT GAAT NIET DOOR
Lees ook:WEER AFZEGGING CONCERT ROLLING STONES
Lees ook:MICK JAGGER ZICHZELF IN COMEDY
Lees ook:KEITH RICHARDS HERSTELD NA HET DRINKEN VAN INGESTRAALD WATER ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.