ROLLING STONES KOMEN ERAAN

Keith Richards is klaar voor de Europese tournee waarvoor de band dinsdag in Milaan de aftrap geeft. ,,Everything is cool”, zei de 62-jarige Richards maandag.

De tournee zou eerder beginnen, maar werd uitgesteld nadat de gitarist bij een val uit een palmboom hoofdletsel had opgelopen.

,,Ik ben hersteld en kan niet wachten het podium op te gaan”, aldus Richards. Ook collega-gitarist Ronnie Wood zei er zin in te hebben. Wood komt net uit een afkickkliniek die hem van zijn alcoholverslaving af moest helpen. Zou dat gelukt zijn ?

The Rolling Stones geven deze zomer twintig shows, onder meer in Spanje, Oostenrijk, Portugal, Frankrijk, Italiƫ, Duitsland, Groot-Brittanniƫ en Denemarken. Op 31 juli staan Richards, Wood, Mick Jagger en Charlie Watts in de Amsterdam ArenA. Het viertal komt 20 augustus met de nieuwe single Biggest Mistake.

Lees ook:DE BEZOEKERS
Lees ook:KEITH RICHARDS TOCH GEOPEREERD
Lees ook:ROLLING STONES CONCERT VAN 1 AUGUSTUS IN DE ARENA UITGESTELD
Lees ook:ROLLING STONES TWEEDE CONCERT GAAT NIET DOOR
Lees ook:WEER AFZEGGING CONCERT ROLLING STONES

2 reacties op “ROLLING STONES KOMEN ERAAN

  1. verlodt dominique

    beste even een vraagje mijn broer kocht kaarten rolling stones concert bigger bang op 1 juni maar die ging niet door weet u toevallig het adres niet waar hij de kaarten moet sturen om zijn geld terug te krijgen hopelijk kan u mij informatie geven dank u

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Bij het zelfde adres waar hij ze kocht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.