AN EUPHORIC DREAM-KARMA’S KITCHEN (MP3)

Karma's kitchen"Karma’s Kitchen staat voor het samenkomen van funky ritmes, een commerciële sound, catchy en gehaaide songs, maar voornamelijk een lekker popgeluid. De muziek wordt door ons zelf geschreven en bestaat uit een mix van verschillende stijlen die samen een eigenzinnig repertoire vormen. Stijlen zoals die van Maroon 5, Jamie Cullum en Robbie Williams, worden gebruikt."

Eind 2004 kwamen in Delft vijf energieke en gemotiveerde begintwintigers bij elkaar om een band op te richten. Alle leden hebben in de loop der jaren een rijke muziek ervaring opgebouwd en hadden net gebroken met hun oude band. Allemaal gereed om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Kevin (basgitarist) en Rémon (vocals) kwamen uit ‘REWIND’, een jonge band uit Leiden, die al aardig wat op hun kerfstok had staan. In 2003 werden zij onder andere winnaar van de Highschool Music Competition en mochten zich beste schoolband van Zuid-Holland noemen. Naar aanleiding hiervan werd de band uitgenodigd voor een internationaal muziekseminar in Duitsland. Niet lang daarna werden ze gevraagd om te spelen op een bevrijdingsfestival in Engeland.

An Euphoric Dream is een beeldende song over verliefd zijn en het euforische gevoel dat daarmee gepaard gaat. De liefde verlegt je grenzen en laat je dromen over de gekste en mooiste dingen. Durven dromen en genieten staan centraal in deze song. Luister naar: aneuphoricdream.mp3

Lees ook:ROCK AND ROLL MEDLEY-NIRG X PLOSION (MP3)
Lees ook:MARRIED IN LONDON-JANIS IAN (MP3)
Lees ook:TATTOO-JANIS IAN (MP3)
Lees ook:MY TENNESSEE HILLS-JANIS IAN (MP3)
Lees ook:THE GREAT DIVIDE-JANIS IAN (MP3)

7 reacties op “AN EUPHORIC DREAM-KARMA’S KITCHEN (MP3)

  1. Peter

    Bijzonder. Anders. Daar hou ik van.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rémon

    Ik ben heel benieuwd onder welke muzieksoort Karma’s Kitchen geplaatst kan worden. Pop lijkt me duidelijk. Ik heb echter de termen funk en soul ook al voorbij horen komen? Heeft iemand een idee?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Peter

    Ik hoor iets van jazzpop. Fusion ? Maar pop is voor mij goed genoeg hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Coen

    Een lekker nummer, anders dan anders!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Joep

    Lekker muziek! Bij het eerst volgende optreden ben ik er bij!

      /   Beantwoorden  / 
  6. bastiaan

    ja, suuuper vet!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.