LIEDJE TESTAMENT VAN BRAM VERMEULEN

Hallo, Ik ben op zoek naar het nummer van Bram Vermeulen, t.w. ‘Testament’ Ik heb dit nummer nodig voor mijn schoonvader. Die wil dat gedraaid hebben als hij komt te overlijden. Ik ben al een paar weken aan het zoeken overal, maar ik weet niet hoe ik eraan kan komen. Ik hoop op een spoedig antwoord van U. Met vriendelijke groeten; Annette Phylipsen.

Ha Annette,

Dit schitterende nummer staat op de CD "Voltooid verleden tijd" en is te bestellen bij BOL.COM. Kijk ook hier.

Lees ook:GEEN TIJD-JEROENORAMA (MP3)
Lees ook:SGT. PEPPER IN HET LIMBURGS
Lees ook:NIRG X-PLOSION OP BATTLE OF THE BANDS IN ICC DE GRAANSCHUUR TE ZOETERMEER
Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 12)
Lees ook:LAKESHORE DRIVE-JONATHAN DLEHANTHY (MP3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.