AHOY OPEN AIR GAAT NIET DOOR

Ahoy’ Open Air, dat op 1 juli zou plaatsvinden bij, in en om het Rotterdamse sportpaleis, wordt opgesplitst in tweeën. De twee hoofdacts, de band Live en soullegende James Brown (foto), krijgen elk een eigen concert.

Aanleiding voor de andere opzet zijn klachten van omwonenden na een dancefeest in het sportpaleis en het geringe aantal kaarten dat tot nu toe was verkocht. Van de 20.000 beschikbare toegangsbewijzen gingen er de afgelopen maanden 2500 over de toonbank. De organisator besloot in te schikken om een debacle te voorkomen. Bovendien wilde hij de buren tegemoetkomen.

Live en James Brown treden nu …

in de concertzaal op. Live op 28 juni en Brown op 1 juli, tegen ,,een symbolische entreeprijs van 20 euro”.

The Alternative heeft een aantal andere optredens verplaatst naar andere locaties in het land. Zo staat rocktrio Eels niet in Rotterdam, maar in Groningen op het podium van de Oosterpoort. Reeds gekochte kaarten kunnen worden ingeleverd of omgewisseld.

Er is zijn teveel festivals, open airs, podia. Het aanbod is te groot. Het is niet bijzonder genoeg meer. Teveel, too much, te gemakkelijk en ga zo maar door. Nee dan vroeger, dan was je blij als er een paar keer per jaar een bijzonder concert was.

Lees ook:ROLLING STONES TWEEDE CONCERT GAAT NIET DOOR
Lees ook:STONES IN RIO
Lees ook:ROLLING STONES CONCERT VAN 1 AUGUSTUS IN DE ARENA UITGESTELD
Lees ook:PAPA’S GOT A BRAND NEW BAG
Lees ook:PROGRAMMA FOLKCLUB BRIELLE 2006-2007

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.