IK ZIT GEVANGEN-JOR-K (MP3)

Hallo

Ik ben Jor-K. Ik rap al een tijdje. En ik dacht: ik wil wel is weten wat
"geleerde"zoals jullie erwat van vinden.
Ik ben nog jong ik ben 11 jaar.
Ik heb een track toegevoegd.
Luister er maar rustig naar : Ik zit gevangen.mp3

greetzzz: Jor-K

Lees ook:NIRG X-PLOSION OP BATTLE OF THE BANDS IN ICC DE GRAANSCHUUR TE ZOETERMEER
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 30)
Lees ook:MP3′s WEEK 38
Lees ook:HOE GOED WAREN DE BEATLES EIGENLIJK ?
Lees ook:LOWLANDS

Eén reactie op “IK ZIT GEVANGEN-JOR-K (MP3)

  1. Peter

    Goed gedaan. Nou nog afmaken of wil je dat juist niet? Dan is het ook goed. Trek je vooral niks aan wat de zgn geleerde ervan vinden. Als jij het goed vind, als het klinkt zoals jij bedoelt, is het goed. Je mag alle muzikale wetten aan je laars lappen. Denk maar aan the beatles. Die werden ook eerst afgewezen door de geleerden bij DECCA. Die man zit nu nog zijn haren uit zijn hoofd te trekken. Of zo’n Henk jan Smits die het er maar steeds over heeft dat hij het wel of niet “gelooft”. Helemaal niet belangrijk, als jij het maar gelooft. Ga lekker door.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.