THE POTATOE PLATE MIDDAY BREAK-MEITE U (MP3)

Nog weer eens een werkstukje (zo kun je het toch het best noemen vind ik) van Meite U. Volgens mij geniaal muziekmaker. Hoog tijd voor erkenning. HJScs Wake up !

Luister vandaag maar eens naar : The Potatoe Plate Midday Break.mp3

Lees ook:CHAOS BLUES-MEITE U (MP3)
Lees ook:FILLING OUT COORDINATES-MEITE U (MP3)
Lees ook:A ROBBER GONE-MEITE U (MP3)
Lees ook:THE HORRID TALE OF A HEARTLESS KEY-THROWER-MEITE U (MP3)
Lees ook:ALLES VAN JOHNNY CASH

3 reacties op “THE POTATOE PLATE MIDDAY BREAK-MEITE U (MP3)

 1. Peter

  Ik kan hier zo van genieten. Wat is dat toch ? Zomer ? Beatles ? XTC ? Meite U ?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Meite U

  Wat gaaf dat je deze geplaatst hebt Peter! Je bent de eerste die positief op het nummer reageert, de meeste mensen die ik het liet horen vonden het maar niks. Zelf was ik er echt blij mee toen ik het af had. Een typisch viersporen-liedje (met typisch bassige sound), beneden op de bank opgenomen terwijl mijn vrouw boven (op mijn muziekkamer) aan het skypen was met haar zus, als ik me goed herinner. Na de gitaarpartijen ging ik eens goed aan tafel zitten om de tekst te schrijven. Toch wel een werkstukje, inderdaad. Ik was ook tevreden over de tekst.
  ‘Do you remember the time that we hated the system / We were really so in love’ – zo was het: we hadden zogenaamd een hekel aan school en aan ‘het systeem’, maar eigenlijk waren we er gek op, want dáár gebeurde het, het was de zee waarin we zwommen.
  Nostalgie…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Weet je wat het is. Je moet het willen/kunnen snappen, voelen. Meeste mensen (sorry) blijven steken bij de henk jan smits maffia. Nee er is meer. Vroeger had je bijvoorbeeld de Kewi’s (vpro). Ook geweldig. Overigens vind ik Spinvis ook in deze categorie. Hij heeft gewoon het geluk gehad dat het opgepikt is, anders zat hij nu ook nog als jij en ik te pielen tussen de schuifdeuren. Soi, zou ik zeggen. Ga gewoon door. Het is gewoon goed. Ik ga nog meer plaatsen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.