PICKIN’ IT UP-ZOMOTTA (MP3)

Het tweede nummer van "Zomotta"

Foto en tekst van hun eigen website.

Begin 2005 is de langverwachte opvolger van Wandertrieb, ‘ Call 4 Glory’ uitgebracht, welke via een deal met distribiteur De Konkurrent voor handen is in iedere platenzaak in Nederland en BelgiĆ«. Voor Zomotta weer een verdere uitwerking van hun geluid, en een cd die wederom de verschillende muzikale kanten van de band belicht: van ingetogen to Rock ‘n Roll to punk tot Disco tot Noise.

luister naar: Pickin it Up.mp3

Deze cd heeft positieve recensies geoogst in bladen als OOR, Fret en Live XS, zowel als een heel aantal andere lokale en e-media. Ook hier werden…

eerder genoemde vergelijkingen herhaald, of zelfs aangevuld. Meer en meer is Zomotta na de lancering gaan optreden met hun nieuwe werk, wat resulteerde in optredens in oa Paradiso, Doornroosje, Mezz, Perron 55 en met bands zoals oa Magnapop (vs), Danko Jones (vs) en the Lost Sounds (vs). Ook heeft Zomotta als gevolg van het uitbrengen van ‘Call 4 Glory’ diverse radiooptredens gedaan (oa VPRO Club 3voor12) en zijn nummers gedraaid op lokale en nationale radio.

Kijk ook op Zomotta

Mail jouw zelfgemaakte mp3 ook naar [email protected] en zie je lied geplaatst op deze blog.

Lees ook:DISCO-ZOMOTTA (MP3)
Lees ook:CAREER PLANNING-ZOMOTTA (MP3)
Lees ook:FAITH-ZOMOTTA (MP3)
Lees ook:LOST MY HORSE-KELVINATORS (MP3)
Lees ook:HOE WERKT HET ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.