THE JETLAGS MET CHALLENGE ME NOW (mp3)

De Nederlandse Britpopformatie The Jetlags is ontstaan in 2000. Zij ontwikkelden zich van gitaarduo ( Ismaël Favier – Slaggitaar / Zang & Tim Douma – Leadgitaar / Zang) naar voltallige band (Kevin Favier – Basgitaar & Christian Dauwerse – Drums) met de bedoeling zelfgeschreven nummers te spelen. De bandleden halen hun inspiratie zowel uit het werk van de bands van weleer (Velvet Underground, Slade, The Beatles) als uit het hedendaagse circuit (Oasis, The Thrills, The Strokes).

De nummers Challenge Me Now (2005) en You’re Making It Worse (2002) zijn beide representatief voor het geluid van The Jetlags. Want of de arrangementen nu stevig zijn of niet, de melodie staat bij hen altijd voorop.

Hoe The Jetlags zelf over hun muziek denken is duidelijk. Ze zijn echter wel benieuwd naar de reacties van het luisterend publiek. Schroom dus niet om een reactie te plaatsen en bezoek als je zin en tijd hebt even de website www.the-jetlags.com. Cheers!

Beluister vandaag: 01-Challenge Me Now.mp3

en geef je reactie.

Lees ook:YOU’RE MAKING IT WORSE (MP3)
Lees ook:LETS SPEND SOME TIME TOGETHER (STONES IN CHINA)
Lees ook:SHOULD HAVE KNOW BETTER-VOID OF AIR (MP3)
Lees ook:JOY-JANIS IAN (MP3)
Lees ook:KELVINATORS OP RIJ (MP3′s)

8 reacties op “THE JETLAGS MET CHALLENGE ME NOW (mp3)

 1. Arjen Tilstra

  Die hard fan vanaf het begin!! En eindelijk Challenge Me Now op MP3! :) Goede band, goede tunes, live keiharde rock ‘n’ roll!! TOP!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. De Sanduh

  Beste dames en heren!

  Op zoek naar kwaliteit & originaliteit? The Jetlags brengen het uit het verre oosten! De demo is goed gebalanceerd opgezet, de nummers zijn qua geluid en inhoud van de tekst erg interessant voor alle liefhebbers van rock&roll (=Britpop)!

  Excuse Us; We’re Not Sorry 2006

    /   Beantwoorden  / 
 3. De Sanduh

  Vergeet die smoesjes! Zijn naam is niet ARJEN TILSTRA, maar Chef Appelmoes!
  Oplichter…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jet

  Heeey,

  Deze nummers zijn natuurlijk al fantastisch en geven inderdaad een goede indruk van de stijl en de kwaliteiten van the Jetlags. Ik ben persoonlijk echter van mening dat het nog niet eens hun beste nummers zijn. Sommige staan niet eens op de demo! Kun je nagaan wat we in de toekomst nog van ze kunnen verwachten!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Noxic

  Klinkt goed idd!

  Maare ik wacht nog steeds vol smart op die demo van jullie :(

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ismaël

  Ik ben verheugd over het feit dat jullie allen zo enthousiast zijn! Blijf gewoon lekker luisteren zodat jullie bij een toekomstig optreden een mooi (brul)koortje kunnen vormen ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 7. Walter Dauwerse

  Ik kom toevallig op jullie site. Dit omdat ik mijn naam op google heb ingetoetst. Leuke demo. Het is leuk om een naamgenoot (waarschijnlijk familie) gevonden te hebben die in een band speelt. Een neef van mij (Sierk Dauwerse) speelt basgitaar in een band. Mijn zoon Freek heeft muziekles slagwerk. Dus iets van muziek zal wel in de genen zitten. Succes met jullie band. Als jullie in Limburg optreden kom ik kijken. Groeten, Walter Dauwerse

    /   Beantwoorden  / 
 8. Peter

  Sorry, Ismael. Door een druk op een verkeerde knop verwijder ik per ongeluk je reactie. Stom van mij, maar wil je hem nog eens plaatsen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.