VERLIEFDHEID-PETER TETTEROO (MP3)

In 1986 opgenomen op mijn ouwe trouwe TEAC A3440 4 sporen spoelenrecorder. "Verliefdheid".

Het ligt altijd op de loer. Luister maar : Verliefdheid 2.MP3

Mail jouw zelfgemaakte mp3 ook naar [email protected] en zie je lied geplaatst op deze blog.

Lees ook:HET IS MIJN FEESTJE-MONICA (MP3)
Lees ook:VOLVER/TERUG-PETER TETTEROO MP3
Lees ook:MARJOLEIN-PETER TETTEROO (MP3)
Lees ook:PRACHTDAG-ARTHUR WATERLANDER (MP3)
Lees ook:‘t WENT-BRANDEND ZAND (MP3)

3 reacties op “VERLIEFDHEID-PETER TETTEROO (MP3)

 1. chong

  Tetteroo,
  Dit heb je helemaal zelf opgenomen?
  Goed luisterbaar.
  Hoe kan je verklaren dat er in dit nummer meer ruis te horen is dan de “beatles-nummers”?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Dit nummer heb ik opgenomen op een analoge spoelen recorder in 1986. Als je dan heen en weer gaat pingpongen zoals ik hier met de zangpartijen heb gedaan, krijg je ruis. Ik houd niet van dolby en ruisonderdrukkers dus krijg je de ruis er gratis bij. Tegenwoordig gebruik ik digitale opneemaparaten dus geen of weinig ruis meer. Ik heb het zelf geschreven, gespeeld op de gitaar, de drumcomputer geprogrameerd en drie maal ingezongen. Wel een beetje slordig, maar dat is ook wel eens leuk. Misschien maak ik nog eens een vollere produktie van dit nummer.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Willem

  Herkenbaar thema. Ik heb daar ook regelmatig last van.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.