VOLVER/TERUG-PETER TETTEROO MP3

Verleden week zag ik Flaco Jimenez in Tilburg. Hij zong onder meer mijn favoriete Flaco song. Volver Volver, dat ik voor het eerst hoorde toen Flaco het speelde tijdens The Chicken Skin Revue van Ry Cooder in de Rotterdamse Doelen in 1976. Gisteren maakte ik een vertaling en nam het nummertje meteen maar op.

Luister naar Volver Terug 2.MP3

Mail jouw zelfgemaakte mp3 ook naar [email protected] en zie je lied geplaatst op deze blog.

Lees ook:FLACO JIMENEZ IN CONCERT
Lees ook:IK BEN VRIJ-ZEGWAARD (MP3)
Lees ook:RIJTJE VERA (MP3′S)
Lees ook:VERLIEFDHEID-PETER TETTEROO (MP3)
Lees ook:IK BEN VRIJ-ZEGWAARD EN TETTEROO (MP3)

4 reacties op “VOLVER/TERUG-PETER TETTEROO MP3

 1. Evelien

  Prachtig. Ik was er ook en heb genoten. Jouw versie vind ik ook mooi en de hertaling verrassend.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Maria Jose

  Hola, ook jouw uitspraak van het spaans klinkt als muziek in de oren. Gracias.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pablo

  Muchas gracias por esta cancion. Is dat ook Spaans ?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Aty Schulte

  Muero is niet”moero” maar meer “mwerro”als uitspraak.Wel erg vrij vertaald.Wel mooi als lied maar wel erg ver van de oorspronkelijke tekst.Ik snap wel waarom want zoiets poetisch is moielijk te vertalen in een lied.
  Groeten
  Aty (Lerares spaans en engels)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.