IK BEN VRIJ-PETER TETTEROO (MP3)

De Stones komen er aan, ondanks alle tegenslag. Misschien spelen ze wel een van mijn favoriete Rolling Stones songs: "I’m free".

Anders heb ik het zelf alvast maar even op mijn manier in elkaar geknutseld. Luister naar: Ik ben vrij.MP3

Peter Tetteroo

Maak jij ook een eigen versie (mp3) van een Stonesnummer ?

Mail het dan naar [email protected] en je vindt jouw stonescover terug op dit weblog.

Lees ook:IK BEN VRIJ-ZEGWAARD EN TETTEROO (MP3)
Lees ook:PETER TETTEROO LIEDJES MP3′s
Lees ook:IK BEN VRIJ-ZEGWAARD (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 26)
Lees ook:DE LIEDJES VAN WEEK 22 OP RIJ (MP3′s)

5 reacties op “IK BEN VRIJ-PETER TETTEROO (MP3)

 1. Mirco

  Jouw stones vertaling van i’m free is zeer fraai,misschien dat ik die af etoe ook even ga spelen (met vermelding van jouw
  naam, groet van mirco

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Doe maar, Mirco. Veel plezier ermee.

    /   Beantwoorden  / 
 3. cees hereijgens

  heel mooi peter, sobere mooie gitaar en stem

    /   Beantwoorden  / 
 4. chong

  Tetteroo,

  Hoeveel tijd heeft het je gekost om dit “in elkaar te zetten”?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Peter

  Onder de douche vertaald. Snel opgeschreven, anders vergeet ik het weer. Op mijn Tascam pocketstudio 5 het nummer gearangeerd, dat kost me al snel een uur of twee. Daarna ingezongen in 1 keer *meestal zit ik daar langer mee te pielen* en drie droog een mondharmonicapartijtje geoefend en dan bij de derde keer opnemen, goedgekeurd. Expres allemaal een beetje losjes. Dus al met al, buiten het schrijven van de tekst, was ik dan een middag bezig met dit nummer. Dat is niet standaard, want andere keren doe ik dagen over een nummer. kan ook jaren zijn. Dan laat ik iets liggen en maak het veel later pas af. Ligt eraan hoe moeilijk ik het me zelf maak en of ik nog andere mensen uitnodig om wat te spelen. Het gebeurt ook dat ik wat vrienden uitnodig en dat we in twee uur op een avond een eenvoudig nummer opnemen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.