BROMMER-ZEGWAARD (MP3)

Dualo (van de band “Zegwaard”): “Jaren lang heb ik bas gespeeld in bandjes die allemaal niet meer bestaan ,en omdat ik toch met muziek door wilde heb een Spaanse gitaar gekocht.
Dat inspireerde mij zo dat ik zelf liedjes ben gaan maken, die bas was er nog en een ukelele was niet zo duur, blijft alleen het zingen nog over, dat doe ik dus ook maar zelf al ben ik van nature geen zanger.
Ook in het opnemen ben ik aan het experimenteren oftewel het wiel nog eens aan het uitvinden.
Dat ik dit nu toch verstuur heeft er mee te maken dat een liedje van mij genomineerd is geweest voor www.paukslag.nl op een tekst van Rick de Leeuw moest er een compositie worden gemaakt, ik heb niet gewonnen maar zat wel bij de beste 6.
Er was een avond en ik heb daar gespeeld, erg leuk en geeft wat vertrouwen aan wat je doet. Dit is een liedje over een brommerrijder uit 2005, eigen tekst, bas, Spaanse gitaar, ukelele, Zoetermeerse volksmuziek”.

Luister naar Zegwaard met “Brommer”: brommer.mp3

Lees ook:VOOR JOU-ZEGWAARD (MP3)
Lees ook:IK BEN VRIJ-ZEGWAARD (MP3)
Lees ook:ZEGWAARD EXPOSEERT
Lees ook:ZORGELOZE LIEFDE-ZEGWAARD (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 30)

2 reacties op “BROMMER-ZEGWAARD (MP3)

  1. Peter

    Ik hoor ergens in de verte Ry Cooder. Klopt dat ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. dualo

    Ja dat klopt wel, behalve van folk en country luister ik veel naar wereldmuziek Franco luambo, Bundu boys.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.