ZONDAGOCHTEND/GAT IN DE DAG (MP3)

Eindelijk. Zondagochtend. Geen wekker. Geen werk. Geen voetbalclub. Geen visite. Uitslapen. Heerlijk.

Ik schreef er een liedje over. Veel stemmetjes. Dubbelen. Koortjes. Ik doe het allemaal zelf. De Tascam digitale 4 sporen pocketstudio is geprogrammerd zodat er een drum en baspartij meelopen. (wat een wonderlijk apparaatje).

Ik speel een akoestische en een electrische ritme partij op mijn Ovation en Rickenbackergitaar. Wilco maakt het af met een elektrische solo en rifjes en dingetjes op zijn gitaar.

Peter Tetteroo (tekst en muziek)

Klik op deze link en beluister: Gat in de dag.wma

Hoe ziet jouw zondagochtend eruit ?

Nu heb ik het plan opgevat om een nieuwe versie op te gaan nemen, waar ik een andere brug voor heb geschreven. Ook ga ik dan het koor laten zingen door een dameskoor. Misschien kunnen John en ik nog een blazersarrangement maken en inspelen met de nieuwe rolandsynt van John.

Verschijnt t.z.t. weer op deze blog.

Lees ook:IK HEB MIJN HART VERLOREN AAN HET PLATTELAND MP3
Lees ook:2.48 MP3
Lees ook:DON’T LET OUR LOVE DIE (MP3)
Lees ook:McCARTNEY IS NIET DOOD (DEEL 14, SLOT)
Lees ook:10 BESTE ALBUMS OOIT

6 reacties op “ZONDAGOCHTEND/GAT IN DE DAG (MP3)

 1. Frank Geffen

  Uitslapen. Om 11 uur ontbijten. Vrouw, kinderen, croissantjes, scrambled eggs, thee. De verhalen van de uitgaansavond van mijn dochter van 16. Het plan van de dag. Wandelen met de hond. Kinderen huiswerk maken (ach, zielig). Lekker zondag. Ik ben benieuwd naar je nieuwe versie van het liedje. Deze versie vond ik ook al aardig. Succes.

    /   Beantwoorden  / 
 2. John

  Oasis!! Maar dan met een lieve stem. (naast die twee van gallagher wil je voor je verdriet nog niet in slaap vallen, laat staan wakker worden). Wat zou je er nog aan doen, aan deze uitvoering? Misschien een fuzz op de gitaar en minder huppelen in de solo, gewoon ook lekker lijzig. Misschien een andere stem in het koortje. Maar de sfeer, die is helemaal raak!
  Lekker.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter Tetteroo

  Voor een nieuwe versie heb ik een dameskoortje op het oog, dus dat gaat goed komen. Zelf had ik ook nog aan een blazersarrangementje gedacht.

    /   Beantwoorden  / 
 4. pom

  Uitslapen. Vrije Geluiden. Koffie en Nederland 3. En dat dan de rest van de dag.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Havelaar K.J.

  Ik ben geinteresseerd in een CD met kora-muziek, gehoord op 2 april 2006. Kan ik die CD bij u bestellen?
  Met vriendelijke groet,
  Just Havelaar

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.