SINGAPORE’S CALLING (lijstjes)

Een lijstje van Lidya uit Singapore:

Ik ken hier niet zoveel mensen die muziekfreak zijn, in ieder geval niet op de popmuziek manier. Wij doen erg ons best updated te blijven met wat er gaande is in de wereld w.b. hippe muziek en elk concert dat in Singapore gegeven wordt, bezoeken we. Zo heb ik ook een klein lijstje van de laatste 15 jaar: wel de grote namen he, gemiddeld 1 per jaar, niet veel, maar ja, wat wil je in deze wat minder op Westerse popcultuur gerichte bevolking.

Fort Minor, Red Hot Chili Peppers, Eagles, Linkin’ Park, Hoobastank, Robby Williams, Foo fighters, Eric Clapton, REM, Garbage, Smashing Pumpkins, Ash, Hooty and the Blowfish, Bryan Adams, Sheryl Crow.

Laatst was er een soort heel kleinschalige Pinkpop georganiseerd in een park. De toegangsprijzen waren laag, het was super georganiseerd. Je kon een leuk t-shirt kopen en het duurde van vrijdagmiddag tot zondagavond. Er waren 36 voor mij onbekende bands uit Singapore, Australië, een paar uit de UK and USA. Er waren ongeveer 100 mensen per dag. Schandalig en triest tegelijkertijd. De organisator deed net of hij het naar zijn zin had, maar heeft waarschijnlijk heel veel geld verloren. Singapore is er nog niet aan toe, denk ik. Loser, 1927 en The Animators stonden in het programma. Ken je die?

Lees ook:AS IF-VERA (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 27)
Lees ook:STONES IN CHINA
Lees ook:VAN EIGEN BODEM NEDERLANDSTALIG MUZIEKFESTIVAL
Lees ook:BEDEVAART NAAR ABBEY ROAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.