JUNE POINTER OVERLEDEN (gouden doden, lijstjes)

ATLANTA (ANP) – Het jongste lid van de Pointer Sisters, June Pointer, is overleden. June Pointer werd niet ouder dan 52. Ze had kanker.

De zusjes Pointer hadden in de jaren zeventig en tachtig hits als I’m So Excited en Fire. Ooit begonnen ze met zijn vieren en later gingen drie zussen verder: June, Ruth en Anita. Bonnie Pointer begon een sololoopbaan en was in tegenstelling tot haar twee andere zussen niet bij het overlijden van June. Jammmer toch zoiets.

foto: Artistdirect.com

Ik zag de (4) Pointer Sisters in 1974 in een nachtconcert in de Rotterdamse Doelen. Dat had je toen regelmatig, een nachtconcert. Eerder op de avond naar Frank Zappa in de Ahoyhal en daarna meteen door naar de Doelen. Ze begonnen veel te laat (pas om 2 uur), maar ze swingden de pan uit. Ik zat vlak vooraan en was ik nou wel of niet verliefd op June of Bonnie ?

Lees ook:ANOUK TOCH NIET OP PINK POP
Lees ook:VOLVER/TERUG-PETER TETTEROO MP3
Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 9)
Lees ook:NOTORIOUS-ZOMOTTA (MP3)
Lees ook:BESTE CONCERTEN (lijstjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.