PINK POP 2006

Wie gaan het zieltogende Pink Pop redden ?

(Voor de laatste dag van pinkpop klik hier.)

ANOUK , FRANZ FERDINAND , PLACEBO , TOOL, RACO­ON. RED HOT CHILI PEPPERS komen zeker.

Nu er weer een lading grote namen zijn bevestigd worden vergelijkingen gemaakt met de editie van 2002, een van de topjaren van Pinkpop, toen het festival voor de tweede keer op rij al met Pasen was uitverkocht. Het rijtje nieuwe grote namen zijn BLØF , dEUS , DEFTONES , KAISER CHIEFS , KEANE , MORRISSEY en NICKELBACK .

En wat te denken van de succesvolle dames NELLY FURTADO en SKIN . De reputatie van Pinkpop als trendsetter wordt waargemaakt met de INFADELS , BLOODHOUND GANG, EDITORS , DAVID GRAY , THE DRESDEN DOLLS , THE FLAMING LIPS , KASHMIR en JAMIE LIDELL LIVE BAND . Pinkpop zou Pinkpop niet zijn als er geen beroep zou worden gedaan op nog een Belgische topper HOOVERPHO­NIC . Harde rock ontbrak vorig jaar en dat is in deze editie weer volop aanwezig met SOULFLY en ALTER BRIDGE (uiteraard naast de Peppers, Deftones en Nickelback). Vier fantastische Nederlandse namen kunnen ook niet ontbreken op deze erelijst en wel de Limburgse formatie MO’JONES , de funky breakgroep KRAAK & SMAAK , de Nederlandse hiphop band OPGEZWOL­LE en de nummer 3 van de Gouden Tip 2006 VANKATOEN . Het festival wordt geopend door de winnaar van de Limburgse voorronde "Nu Of Nooit" en wel ALIZE . Dat betekent dat er bij de perspresentatie 31 groepen zijn bekendgemaakt en dat er nog 8 groepen moeten worden ingevuld.

Lees ook:ANOUK TOCH NIET OP PINK POP
Lees ook:PINK POP 2006 LAATSTE DAG
Lees ook:SINGAPORE’S CALLING (lijstjes)
Lees ook:ROCK WERCHTER 2006
Lees ook:MICRO SPEELT IN AMSTERDAM OP 5 MEI, BEVRIJDINGSDAG

Eén reactie op “PINK POP 2006

  1. Layla

    Ik ben al sinds 1996 niet meer geweest, omdat ik het elke keer maar werinig spectaculairs vond, wat er kwam. Maar dit jaar ga ik weer en ik heb er veel zin in!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.