STONES IN RIO

De stones in de sixties.

Cold Play mag dan voorlopig gestopt zijn en BZN zelfs helemaal. De Rolling Stones bestaan nog steeds en zijn weer op tournee.

Op 18 februari, hebben de Stones een historisch concert gegeven op het strand van Copacaba in Rio. De kick off van de nieuwe Tour "A Bigger Bang".

Ongeveer 1.200.000 fans waren aanwezig. Bijna 1500 crewleden maakten de show mogelijk. Bijna 200 bioscopen hebben dit concert in Noord Amerikan live uitgezonden. Het podium was 22 meter-hoog en 57 meter-breed.16 torens en 8 video schermen rond het podium. Dit alles voor 1 concert. Het grootste concert dat de Stones ooit hebben gedaan. Gratis bovendien.

Te zien in de Amsterdam-Arena op 30 juli en 1 augustus 2006. Er gaan geruchten dat ze eerder in die maand in het Stadspark te Groningen en in het Gelredome te Arnhem zullen staan.

Tja. De Beatles en de Stones. In de sixties moest je kiezen.

Voor wie was/ben jij ? en waarom ?

Lees ook:KAAL ONTVANGT ROLLING STONES MET GRATIS TRIBUTE-download (mp3)
Lees ook:BRUCE SPRINGSTEEN-WE SHALL OVERCOME-THE SEEGER SESSIONS
Lees ook:ROLLING STONES FANS, STILL GOING STRONG
Lees ook:THEATER FESTIVAL BOULEVARD MET ZOMOTTA
Lees ook:ROLLING STONES TWEEDE CONCERT GAAT NIET DOOR

2 reacties op “STONES IN RIO

 1. John

  Voor of tegen? Tegen de Beatles? Ja dat hoorde je wel eens. Maar dat was toch meer het idee dat je zegt ik ben tegen eb en vloed en tegen de zonsopgang. Je kunt het wel zeggen, maar je weet ook wel dat ‘t onzin is. Dan helpt ‘t wel, dat er nog een bandje is. Ook best populair, beetje onduidelijk waarom, maar goed.
  The Rolling Stones.
  Later begrepen we wel, dat dat helemaal geen rollende stenen waren (inmiddels ben ik zelf lid van een stenengenootschap, maar dat is geheim, dus daar kan ik me verder niet over uitlaten), maar iets van zwervers ofzo, desperado’s, straatkrantverkopers. Hahaha, dat zijn ze helemaal niet. Nooit geweest.

  Hoe dan ook: voor de stones en tegen de beatles, dat is dus zoiets als voor brinta en tegen eb en vloed. Leuk om te zeggen, beetje provoceren, maar iedereen weet wel dat ‘t flauwekul is.

  (Latiger was het met kiezen tussen blues of soul. Ik wilde dat helemaal niet, maar dat pistool had je voortdurend op je borst: corduroy of katoen, t-shirt of kraagje; alla, daar kan ik inkomen, maar Aretha of Niel, The Cream of The Four Tops. Wie heeft dat toch bedacht, dat je daar tussen zou moeten kiezen. Daar hadden we ons toch met z’n allen niet voor moeten lenen. De wereld had er beter uitgezien.)

  Ik hoop dat de Stones nog lang blijven optreden: ik lach me gek. Hahaha, weer een werledtour, hahaha, kijk Keith Richards, of althans wat ze van ‘m hebben kunnen conserveren en reanimeren. Die oorbellen, dat zijn z’n ontvangertjes. Daardoor wordt ie aangestuurd. Knap gedaan he?
  “I can get no satisfaction”, nee, gek he?

  John.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeanette van Dijk

  Eerst was ik voor de Stones. Later ging ik de Beatles snappen en vielen de Stones af. Weer later ging ik sommig werk van de Stones toch ook goed vinden. Nu maak ik geen keus meer. De Beatles en de Stones. Allebei goed.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.