ALLES VAN JOHNNY CASH

Onlangs zagen we het levensverhaal van Johnny Cash verfilmd in de bioscoop, "Walk the line". Nu is er een definitieve CDbox van zijn werk uitgebracht. "Ring of fire". The legend of Johnny Cash. Op deze deze CD werk van 1955 tot aan de cover van het nummer "Hurt" van Nine Inch Nails (2002). De "man in black" mag dan al weer een paar jaar "dead and gone" zijn, zijn muziek beleeft een revival. Alle zichzelf respecterende muzikanten van deze tijd vinden hem goed en noemen zijn invloed. Ikzelf vind het ook prachtige muziek. Puur en gezongen met onzekere stem blijft hij een unicum. Dus kopen die CD.

"How do you do, my name is ….." . (weet jij het nog ?)

Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (DEEL 18)
Lees ook:LEVENDE LEGENDE
Lees ook:THE POTATOE PLATE MIDDAY BREAK-MEITE U (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK…(DEEL 20)
Lees ook:MUZIEKSTUDIO VAN START

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.