NEIL YOUNG EN DE REST TEGEN BUSH

Crosby, Stlls, Nash and Young toeren ook weer samen door Amerika. Hun oude hits eerst en dan een set van protest met ook werk van de nieuwste CD van Neil Young. Living With War. Hieronder een stukje over een van hun concerten:

Towards the end of a stop in St. Paul, Minnesota, the band plays a somber, acoustic version of "Find the Cost of Freedom." Images of dead soldiers appear beside a tally of U.S. casualties in Iraq. It is the quietest — and most powerful — moment of the show. When they follow with "Let’s Impeach the President," the entire audience sings along ("We’re preaching to the choir," Stephen Stills says). Next is a trio of Vietnam-era protest tunes — "For What It’s Worth," "Chicago" and "Ohio" — and a Crazy Horse style "Rockin’ in the Free World," during which former Buffalo Springfield guitarists Stills and Young competing to outdo each other. By the end, nearly every string from Young’s famous black Les Paul is torn.

Ik hoop dat ze ook hier komen. Ik ga !

Hier vind je informatie over the Livin with war tour en meer. (video’s, muziek, tegens, voors, debat)

Lees ook:NEIL YOUNG IS TEGEN BUSH
Lees ook:DRIVE THEM ALL CRAZY-JACQUES MEES (MP3)
Lees ook:10 BESTE ALBUMS OOIT
Lees ook:NEIL YOUNG ZINGT IMPEACH THE PRESIDENT
Lees ook:BESTE CONCERTEN (lijstjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.