THEATER FESTIVAL BOULEVARD MET ZOMOTTA

Alle populairste acts Dommelsch Local Only! te zien in ‘s-Hertogenbosch

Vandaag verschijnt het officiële programma van theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch als bijlage bij het Brabants Dagblad. Op het festival zijn in totaal bijna 500 activiteiten, verdeeld over de festivaldagen 4 tot en met 13 augustus. Naast theater is er dit jaar een sterk muziekprogramma. Het officiële programma is in de rest van Nederland verkrijgbaar via VVV-kantoren.

De zes populairste bands uit de Dommelsch Locals Only!-rubriek zijn te zien. Elstar, Believeisadoubt, Monokraft, Zomotta, Griffin, Gentlemen LTP, aangevuld met het deels Bosche Silence is Sexy spelen steeds gratis toegankelijk om half tien. Ook het project Playlab verdient aandacht. Playlab is een uniek concept waarbij zowel publiek als musici worden getrakteerd op nieuwe geluiden en muziek. Vijf muzikanten die niet eerder met elkaar gespeeld hebben, ontmoeten elkaar voor een éénmalig concert. ’s-Middags repeteren, ’s-avonds uitvoeren; dat is Playlab. Gedurende vijf avonden worden verrassende combinaties gepresenteerd. Jasper van den Dobbelsteen verzorgt de programmering van deze vijf avonden. Meer informatie over Boulevard is te vinden via http://www.festivalboulevard.nl/

Lees ook:MUZIEKSTUDIO VAN START
Lees ook:BEATLES MUSEUM NIEUWSBRIEF
Lees ook:DEFINITIE POPMUZIEK
Lees ook:DE ZWAAN-AMBACHT (MP3)
Lees ook:TOEKOMST MUZIEKSTUDIO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.