KAAL ONTVANGT ROLLING STONES MET GRATIS TRIBUTE-download (mp3)

Op 31 juli staan de Rolling Stones in de Amsterdam Arena. Componist/tekstschrijver/zanger "KAAL" ontvangt de Stones met een online muzikaal eerbetoon.

"Zo gewoon als een Rolling Stone" is de gratis zomerhit voor iedereen die de Stones een warm hart toedraagt. Een opsteker voor alle hardwerkende, luie, normale, uitzonderlijke, sympathieke of verveelde dagdromers, die het kabbelende leven van alledag dolgraag een keertje met dat van een Rolling Stone willen omruilen, zoals KAAL zelf.

Eerder dit jaar gaven de Stones een gratis concert op het trand van Rio de Janeiro voor meer dan een miljoen fans. “Als de Stones het voor niks doen, doe ik dat ook”, dacht KAAL.

Sven Budding is verantwoordelijk voor tekst, compositie, instrumenten, mix & mastering. Gratis en legaal. KAAL slaat , net zoals "muziekstudio" de platenindustrie gewoon over.

Het nummer is in aanloop naar de Stones-concerten gratis en legaal te downloaden op een nieuwe, speciaal voor dit initiatief gemaakte website: (klik hier)

Naast het nummer (in hoge resolutie) kunnen bezoekers hier ook gratis een kant-en-klaar cd-hoesje downloaden.

Naast Stones-fan is "KAAL" (Sven Budding) tekstschrijver, componist, zanger, muzikant en producer. Hij maakte eerder o.a. opnames met het Metropole Orkest, was finalist op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2004 en toert momenteel met een vijfkoppige band door Nederland met een muzikaal theaterprogramma.

Contactgegevens: http://www.zogewoonalseenrollingstone.nl mailto:[email protected] t. 06-28483179 Rechtenvrij fotomateriaal: http://www.zogewoonalseenrollingstone.nl/foto.html

Kijk ook op http://www.kaal.nu

en luister ook hier eens naar: Ik ben vrij.

Lees ook:COLDPLAY INTERVIEW ONLINE
Lees ook:BEATLES AND THE STONES
Lees ook:STONES IN CHINA
Lees ook:ROLLING STONES FANS, STILL GOING STRONG
Lees ook:EEN ZOMERGROET VAN MIRCO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.