KEITH RICHARDS TOCH GEOPEREERD

Dead or alive ?

Keith Richards is maandag toch geopereerd. De operatie is gelukt en Richards is bij bewustzijn. Het zou om een kleine ingreep zijn gegaan om de druk op de hersenen te verlichten. Bij nader inzien voelde Keith deze druk al sinds midden jaren 60.

De artsen schijnen toch nog een moment hebben gevreesd voor het leven van de middelbare rocker, maar zoals gisteren al een Keithfan wist te melden: "Zo makkelijk krijg je een "street fighting man" er niet onder". Ik ben benieuwd of we straks in de Arena de echte Keith te zien gaan krijgen of dat er gebruikt gemaakt zal worden van een stand-in (familie van William Campbell ?). Van nu af aan de clues volgen op hoezen en teksten van de Rolling Stones lijkt me een goed idee.

zie ook dit

Lees ook:HERSENOPERATIE KEITH RICHARDS
Lees ook:ROLLING STONES FANS, STILL GOING STRONG
Lees ook:KEITH RICHARDS HERSTELD NA HET DRINKEN VAN INGESTRAALD WATER ?
Lees ook:ROLLING STONES KOMEN ERAAN
Lees ook:RICHARDS WEER THUIS, STONES CONCERTEN UITGESTELD

Eén reactie op “KEITH RICHARDS TOCH GEOPEREERD

  1. aranka

    best goed stukkie

    ik kon er best wat uit halen.

    aranka

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.