ANOUK TOCH NIET OP PINK POP

Anouk heeft haar kont tegen de krib gegooid. Ze komt niet spelen op PinkPop, omdat ze niet op maandag ingepland was. Pinkpop geeft voor de maandag de voorkeur aan bands die voor een eenmalig optreden naar Nederland komen. Daar was Anouk het niet mee eens. Zij wilde natuurlijk ook als hoofdact gezien worden. Heeft ze zoiets al niet eens eerder aan de hand gehad in New York ? Hoe zat dat ook alweer ? Liet een of andere platenbaas haar toen te lang wachten en werd ze toen een beetje woedend ? Zou ze gedacht hebben het festival te mogen afsluiten ?

Wat vind jij ? Begaat PINKPOP hiermee een historische vergissing of …….

Foto: Website PinkPop

Lees ook:RADIOHEAD KOMT LATER
Lees ook:PINK POP 2006
Lees ook:DISCO-ZOMOTTA (MP3)
Lees ook:PARKPOP, NORMAAL EN ILS DELANGE
Lees ook:MICK JAGGER WIL OP ZANGLES

Eén reactie op “ANOUK TOCH NIET OP PINK POP

  1. Ismaël

    Pinkpop maakt wat mij betreft al enkele jaren historische vergissingen. Acts die er totaal niet thuishoren spelen aldaar. Ik ben in 2001 geweest en toen was de setup nog te pruimen (Stereophonics, K’s Choice, Manic Street Preachers, Johan, Das Pop & Radiohead). Dit is echter verleden tijd metPinkpop 2005 als dieptepunt. Hetgeen waar Pinkpop haar bestaansrecht aan verleende (de ‘alternatieve’ scene van binnen-, en buitenlandse (pop)rock op een festival) is daarmee weggevallen. Wat mij betreft houdt hier het bestaansrecht van Pinkpop ook ten ende. Lowlands daarentegen deed de afgelopen jaren goede zaken. In 2004 & 2005 was ik hier van de partij en het beviel beter dan Pinkpop; de sfeer (en de setup!) is anders op de een of andere manier. Wat Anouk betreft: ook zij speelde op Pinkpop 2001 en ik snap echt niet waar die populariteit vandaan komt. Enfin: in Amerika flopte ze gigantisch (want “Nederland was te klein”) en nu denkt ze alsnog diva-gedrag te kunnen vertonen in haar eigen kikkerlandje? Misschien dat ze het woord “pretentieus” eens moet opzoeken in het woordenboek: het feit dat ze op een tweederangsfestival de afsluitende act wil zijn zegt toch genoeg? I rest my case…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.