MAL EVANS MEMORIAL BAND

Korte nieuwtjes van de Mal Evans Memorial Band.

 • Veel mensen vragen om de videobeelden van onze McCartney tribute met Sint Gregorius in 013. Dit staat momenteel in montage fase. Echter: Het geluid hebben we die avond eenvoudig opgenomen. Niet op meerdere sporen t.b.v. een professionele geluidsmix, zoals dat normaliter voor een DVD-uitgave gebeurd, maar we hebben, als het ware, een tape "mee laten lopen" vanuit de mengtafel. We gaan in een later stadium bepalen of deze opname toereikend is voor de release van een volwaardige concert-DVD.
 • Aan onze Beatles In Het Nederlands CD gaat arrangeur Jacco Nefs (ja, die van de McCartney tribute) een bijdrage leveren. Spannend!
 • In de eerste week van september zullen fragmenten van Help! en Taksman op onze speciale website www.beatlesinhetnederlands.nl te beluisteren zijn.
 • Fanclub Beatles Unlimited heeft een aantal korte live-geluidsfragmenten op haar website geplaatst, opgenomen tijdens de recente fanclubdag. Van ons hoor je Taksman (in het Nederlands dus). We raden je aan ook eens naar de rest te luisteren. Klik hier.

  Goed. dat was het weer. Wij praten vanaf nu een week lang Scouse. Tot later!

  Groeten van Janneke, Martin, Jan en Marcel

 • Lees ook:McCARTNEY 64 JAAR (when I’m 64)
  Lees ook:YESTERDAY JATWERK ?
  Lees ook:McCARTNEY IS NIET DOOD (deel 4)
  Lees ook:ECHT WAAR-WATERLANDER/GAZON (MP3)
  Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (deel 12)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Naam

  Website

  Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.