NIEUWE TENTOONSTELLING IN BEATLESMUSEUM TE ALKMAAR

In het Beatles Museum in Alkmaar laten we een overzicht zien van de
allereerste bootlegs met de bekende witte hoezen waar een vel met informatie opgeplakt zat (hier komt de naam witte plaat vandaan, het heeft dus niets met de vinylkleur uit te staan), tot de zeer professionele uitgave met prachtige fotohoezen. Ook het cd tijdperk heeft zeer mooi verzorgde bootlegsets voortgebracht. In de vitrines van het museum geven we hier een overzicht van. De tentoonstelling zal duren tot half november, daarna zal de tentoonstelling "De muzikale erfenis van George Harrison" te zien zijn, omdat het dan alweer vijf jaar geleden is dat hij is gestorven. Een waar eerbetoon dus.

Mocht u nog vragen hebben, wij horen het graag.
Met vriendelijke groet,
het team van Het Beatles Museum
Kanaalkade 21a
1811LP Alkmaar
06-38305895
www.beatlesmuseum.nl
[email protected]

Nieuwe items in de fan shop.
We zijn net terug uit Liverpool, en dus staat de fan shop weer stampvol met de leukste Beatles items. Ook hebben we speciale aanbiedingen. Zo zijn een aantal Azing boeken in prijs verlaagd en bieden we tevens unieke sets Trading cards aan. In de jaren zestig werden zwart-wit plaatjes met op elke kaart een foto met handtekening verkocht. De uitgever Repli card uit Liverpool heeft in een beperkte oplage van slechts 2000 stuks de set 1 (60 kaartjes) en set 2 (55 kaartjes) heruitgebracht. Het Beatles Museum heeft een klein gedeelte van deze oplage ingekocht en ze zijn te koop voor 10 euro per set of 15 euro voor de twee sets tesamen. Ook hebben we nu een groot aantal Beatles kaarten te koop. Naast de losse kaarten hebben we ook de Album Collection sets.
Set 1 – De Engelse LP hoezen – set van 14 kaarten – 7 euro per set
Set 2 – De Amerikaanse LP hoezen – set van 21 kaarten – 10 euro per set of 15 euro voor de twee sets tesamen.

Heeft u iets dubbel? Heeft u iets wat u aan het Beatles museum wil
schenken om de collecties in stand te houden?
Breng het mee tijdens uw bezoek aan het Beatles Museum

GEZOCHT
Alles van en over The Beatles. Plakboeken, platen, cd¹s, werkelijk alles van en over The Beatles is welkom in het Beatles museum.

Lees ook:NOW I’M 64 (DEEL 2)
Lees ook:BEATLES MUSEUM NIEUWSBRIEF
Lees ook:BRIEVEN LENNON LEVEREN VEEL EURO’S OP
Lees ook:AHOY OPEN AIR GAAT NIET DOOR
Lees ook:McCARTNEY IS NIET DOOD (deel 1)

6 reacties op “NIEUWE TENTOONSTELLING IN BEATLESMUSEUM TE ALKMAAR

 1. Ton Hoofwijk

  Het bezoek aan het Beatles Museum was voortreffelijk. Oude tijden herleven door de tijdloze en kwalitatief goede Beatles muziek, de in vitrines tentoongestelde memorabilia, de platenhoezen, de aandacht die je van Anneke en Azing krijgt, de fameuze hollandse Beatlesjurken en de herinneringen aan het bezoek aan Amsterdam, Hillegom en Blokker.
  De geexposeerde bootlegs zijn uniek en de collectie is van hoogstaande kwaliteit .. een muziek museum..nee wat zeg ik .. HET muziekmuseum van Nederland bij uitstek .. een bezoek is meer dan de moeite waard .. Ton Hoofwijk

    /   Beantwoorden  / 
 2. sjaak willems

  Vraag:
  Ik heb een singletje met de titel:
  Wer beatet mehr.Uitvoering: Top Ten All Stars
  Live opgenomen in The Top Ten Beat Club in Hamburg, Reeperbahn op 33 toeren.
  Donkerrood Decca-label nr:DCD 81061
  Wat is dit voor een soort singletje, en hebben The Beatles hier iets mee te doen?
  Groeten
  Sjaak

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Sorry, echt geen idee.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Micha

  Vraag:
  Staat er op de Magical Mystery EP een fragment van All You Need Is Love? Is dat een fragment uit de complete opname of is het een andere opname? Loopt het over in Your Mother Should Know of zit er een stilte tussen?

  Groeten,
  Micha

    /   Beantwoorden  / 
 5. Micha

  Vraag:
  Is Billy Preston ooit ge”interviewd over zijn samenwerking met The Beatles? Wat had hij te melden?

  Groeten,
  Micha

    /   Beantwoorden  / 
 6. Peter

  Nee. All you need is love staat wel op de later voor de amerikaanse markt gemaakte Magical Mystery Tour LP. 1 kant met de nummers van de EP en 1 kant met singles, waaronder All you need is love. Bij mijn weten.
  Billy kwam op een vreemd moment binnen. Tijdens Let it be. The Beatles hadden er al geen zin meer in en lieten Billy links liggen, ondanks zijn geniale toetsenpartij in Get Back. Prachtig.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.