LOWLANDS EN THE BEATLES

‘Ik ben de walrus’. Dat is een van de makkelijkere vertalingen, maar ga er maar vanuit dat het vertalen van alle 213 Beatles-songs voor de nodige slapeloze nachten heeft gezorgd bij Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes. Het tweetal vertaalde alle Beatles-songs voor het boek ‘Help! The Beatles in het Nederlands’. Eerder dit jaar was er tijdens Lowlands Bookstore al een meezingspektakel met bekende artiesten die de vertalingen wereldkundig maakten en tijdens Lowlands gaat dit weer gebeuren.

Deze keer zingen onder andere de volgende artiesten nummers van De Kevers: Bazz van Van Katoen, Kevin Aper, Solo, Floor van After forever, Jacqueline Govaerts, zZz, Rose, Roosbeef, Marco Roelofs, Racoon, Bart van The Sheer, Denvis en De Jeugd van Tegenwoordig.

Lees ook:EXERPT-VILIROSS (MP3)
Lees ook:RACOON , LENNON EN AMNESTY INTERNATIONAL
Lees ook:MAXIMA-KINDERKOOR PRETTIG WEEKEND MET JÖRGEN RAYMANN (MP3)
Lees ook:CD “NIET THE BEATLES” VAN ZORGZAAM EN GAZON BINNENKORT UIT.
Lees ook:AN EUPHORIC DREAM-KARMA’S KITCHEN (MP3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.