AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 28)

Vervolg:

1989. We maken een tweede film.

Nieuw Leven.

Wie is de echte ?

Deze film gaat over een werkeloze jongen die op een dag de Stijdkreet zit door te bladeren. Hij leest over het leven van Jezus en beseft dat hij erg veel op de goede man lijkt. Hij besluit om het ook eens te gaan proberen. Hij gaat auditie doen bij een castingbureau verkleed als Jezus. Door deze film is de bespreking van deze film in het filmprogramma “Fragmens” verweven. Ingewikkeld? In ieder geval lachen we veel en zijn we heel wat zondagmiddagen van huis. En dan natuurlijk weer: “De muziek”.

Noud en ik schrijven een gospel en we halen John erbij voor de muziek. Ook maken we een hernieuwde versie van “Vader gaat op stap”. Dat wordt “Jezus gaat op stap”. We nemen de leidjes op met het vocalgroepje waar John in die tijd meer bezig is. (Caroline, Lydia, John en Kees) We maken “videoclips”. Peter S. zingt, de dames dansen enzovoort. Het kost Noud en mij in de montage aardig wat tijd om de muziek en de beelden synchroon te krijgen. Maar…Het lukt en we zijn trots.

Luister naar het Gospellied: Oh wat een kerel.MP3

Peter Tetteroo

Lees ook:AL DIE JAREN…MUZIEK (DEEL 29)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 27)
Lees ook:IK HEB MIJN HART VERLOREN AAN HET PLATTELAND MP3
Lees ook:IK DOE ALLES WAT IK WIL-DSA (MP3)
Lees ook:AL DIE JAREN MUZIEK (DEEL 30)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.